dijous, 11 d’abril del 2013

1.- Desafiant el costat esquerra del cervell


Intentarem treballar amb l’hemisferi dret del cervell. Per fer‐ho, utilitzarem un
dibuix que Picasso va fer a a Igor Stravinsky l’any 1920.
Seguirem els passos següents:
1.- Copiarem el retrat D’STRAVINSKY AL REVÉS i anar‐lo descobrint a mesura que l’anem fent. En cap moment no gireu el dibuix per veure que tal està quedant, ja que si ho féssim, podríem de nou entrar en la modalitat E (hemisferi esquerra).
2.- Per iniciar el dibuix fixeu-vos bé ens els angles, les línies, leds formes. Fixeuvos com tot encaixa. On acaba una línia comença l’altra. Les línies mantenen determinats angles respecte les altres línies i també amb els límits del paper.
3.-  Comença a dibuixar per dalt i copia cada línia. Cal anar progressant com si el dibuix fos un trencaclosques on cada línia ha d’encaixar amb la següent. 
4.- Comença a dibuixar progressant línia a línia, part per part.
5.-  Una vegada hagueu començat, us haurieu de trobar molt interessats en la relació que s’estableix entre les línies. Quan estigueu ja ben emfrascats en el dibuix, el mode E ja estarà desactivat i haureu passat al mode D (l’hemisferi que atent a tot allò que és intuitiu, espacial…).
De ben segur que quan hagueu acabat el dibuix i el gireu us sorprendreu de tant bé
com us ha quedat.
Titol: "Retrat a I.Stavinsky".
Autor: Pablo Picasso.
Imatge meva
Fer aquesta activitat ha sigut divertida al veure com es feia el dibuix i com ha quedat al final. Em fixava més en les liníes com eren que en veure el que copiava. Per tant es podia dir que he desconectat l'hemisferi esquerre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada